fbpx
  • ons-plantenaanbod.jpg

Welkom bij Plantenkwekerij Den Kreupel

KOOP SLIM, KOOP TUINPLANTEN RECHTSTREEKS VAN KWEKER!

Een echte ontdekkingstocht in een oase van rust, wij zijn een tuinplantencentrum voor de particuliere echte bloemenliefhebber. Op onze kwekerij zowel in het voorjaar als in het najaar keuze uit meer dan 250.000 tuinplanten, bloembollen, winterharde tuinplanten, potgronden en boomschors. Ideaal voor wie echt op zoek is naar bijzondere planten met specifieke eigenschappen. Vindt hier alvast een overzicht van ons aanbod. Alle planten op deze website worden naargelang ze groot genoeg zijn om onze kwekerij en die van onze toeleveranciers te verlaten, aangeboden.

Planten verzenden?: Belangrijk om weten: Planten worden liefst niet verstoord in hun dag-nachtritme. Daarom verzenden wij GEEN planten. De kwaliteit van planten of stekken verzonden in dozen gaat naar onze mening te veel achteruit, zeker als het pakket meer dan 24 uur onderweg is. De beste slaagkans voor de goede uitgroei van een plant is de kortste weg van de kwekerij naar uw tuin! Daarom verkopen wij rechtstreeks uit onze kwekerij. Wij verzenden geen planten.

Deze website toont slechts een greep uit ons assortiment tuinplanten. Gelieve onze kwekerij te bezoeken om de volledige collectie te bekijken.

Vindt je in onze kwekerij niet wat je zoekt? Op zoek naar een specifieke soort of variëteit? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste kwekers van tuinplanten uit ons land.

Bestellen van specifieke soorten of variëteiten,  uitsluitend ter plaatse tijdens onze openingsuren.